Suhdesoppa

Suhdesoppa · 30.5.2018 · 11:15–13:15
Kuvauspaikka: Filmihalli / Pasila

→ Kuuluttajankatu 2, Helsinki | Katso paikka kartalta

Viihdeohjelma 

Hykerryttävän hauskassa uutuusohjelmassa testataan kaveripariskuntien huumorintajua – Hae mukaan studioyleisöön!

 Maikkarin uusi viihdeohjelma starttaa keväällä 2019, mutta sinulla on mahdollisuus nähdä, mistä on kysymys jo toukokuun lopulla.

Tiedättehän nuo kaveripariskuntien illanvietot? Matkustetaan ulkomaille tai omalle mökille, laitetaan yhdessä ruokaa, lämmitetään saunaa, nautitaan virvokkeita ja lähdetään humpalle. Jokainen porukka omalla tyylillään.

Mutta millaisia tarinoita pariskunnilla on kerrottavana? Kuka on se hassuin karaokelaulaja? Kenelle ei kannata tarjota shotteja? Kenellä pareista on korvia punastuttavimmat kinat? Entä kuka oikeasti on se porukan johtaja? Tässä ohjelmassa testataan sitä, kuka koko kaveriporukasta tuntee toiset parhaiten.

Luvassa on hykerryttäviä tilanteita, kun porukalle paljastuu, mitä oma kumppani tai paras ystävä on kertonut omista hassuista tavoista ja yhteisistä illanvietoista. Tuleeko studiosta piinapenkki, kun kaksi rakastettua juontajaa kyselevät pariskunnilta, mitä kukin oikeasti ajattelee toisistaan? Vai johtaako ilta entistä railakkaampiin illanviettoihin?

Ilmoittaudu mukaan yleisöksi hulvattomaan ohjelmaan!

 

Emme voi enää ottaa vastaan varauksia tällä päivälle.